Tuesday, May 22, 2012

Gambar dulu...

                                             Bergambar sebelum ke rumah pengantin



                                             The three of us



                                              With my eldest daughter



                                              Me n Honey


                                             My mum, husband, honey and mum in law

9 comments:

Kasih Nur Ain said...

pesal aku la yg emo..tgok gambar ko..terutama gambar sebelum ke rumah pengantin..
subhanallah..indah kan perjalanan yg Allah tentukan..ada org rasa sakit, ada org rasa beracun, ada org rasa hempedu, tp ada jugak org rasa indah, ada rasa bahagia..

indah senyuman ko Rin...nampaknya keihlasan ko..
sejuta dalam satu..

Rin said...

Suami aku harus bersyukur. Dianugerahkan Allah macam2.
Ada isteri2 yang sayang dia...
Ada anak (lelaki n perempuan yang sempurna)
Kerjaya.
Ibu mentua yang sayangkan dia bagai anak sendiri.

Azman said...

Syukur semua dah selamat yer...semoga akak dan honey akak tu bahagia..sayu pulak tgk gambar nih,suami seorang yg kacak luar dan kacak dalam!

siti said...

alamak...lelaki kacak ni dah masuk sini lah...hehe...ni pun sebab si rin call tadi bagi tahu....betul lah suami dia sememangnya lelaki kacak....

Rin said...

Azman, lelaki pun sayu ye tengok gambar. Bukan lagi berkobar2 azam membara?

Kak, x tahan bab kacak luar kacak dalam tu...

yayang said...

Ko tetap vogue.. Tang tu je yg aku suka. Btw, selamat & tabah menghadapinya

Azman said...

Sayu sebab boleh ambil gambal bersama- sgt sweet!

Memang berkobar2 he3...

Rin said...

cukupkan ilmu, kuatkan mental, fizikal dan terutamanya poket.

Rin said...

hahaha... vogue memang maintain.

Post a Comment

Powered by Blogger.